[Rap3ong.com] [IR2rap.com] [بهترین سایت رپ فارسی]: تالار گفتمان

rapsong :: نمايش موضوعات - نقد آهنگ هرجایی خوش باش- پیشرو

نقد آهنگ هرجایی خوش باش- پیشرو

ارسال موضوع جديد  اين مطلب قفل شده است . شما مجاز به ويرايش آن و يا ارسال جوابيه نمي باشيد .   ارسال تشکر  rapsong صفحه اول انجمن -> بحث و گفتگو در مورد چهرهاي برتر پرشين رپ
نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام
armiin
عضو فعال
عضو فعال

وضعيت: آفلاین
27 بهمن ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 337
امتياز: 476
تشکر کرده: 242
تشکر شده 181 بار در 87 پست
محل سكونت: زیرزمین
ارسالارسال شده در: دوشنبه، 9 شهريور ماه ، 1388 01:16:05    موضوع مطلب: نقد آهنگ هرجایی خوش باش- پیشرو پاسخ همراه با اعلان

سلام به همه رپسانگیای عزیز Razz
طبق معمول موضوع بحث پادشاهه رپ یعنی پیشرو که تا 4-5 روزه پیش داشت نظرم در موردش عوض میشد ولی امروز نظرم 1000 برابر بهتر شد !
سرتون رو درد نمیارم میرم سره اصل موضوع .4-5 روزه پیش شانسی دوباره چشمم به آهنگ هرجایی خوش باش افتاد من تا اون موقع فکر میکردم این کار یکی از ضعیفترین کارای پیشرو هستش .ولی وقتی یه بار گوش کردم کنجکاو شدم ببینم دقیقا این آهنگ چیه که رفتم تکستشو گرفتم (اگه تکست اشکالی داره تقصیره من نیست از منبعشه ! Wink )

فک کن تا طلوع خورشید بعدی
اما داره زمین
تیره برگا شده صلیب
به عطارد شدیم نزدیک
جفتی تو غار زندگی نمیکنه
و کاملا سایه ی ما راکته
ژنرالا مردن تو حادثه
آب خورده ی شهاب سنگه جاذبه
سُل دیگه حکمی نداره صاب چیه
هرچی آدمه خورشیدیه فوت میشه
سربی که به دسته هویته ذوب میشه
تو گوه میره
تورو میکشه خب دیگه
چیزی نگو درمورده اکسیژن
اگه نمیخوای زلزله بیاد 9ریشتر
کشته شه ببینی به بابات داره شوک میده
دکتره شک میده اگه باشه پر جیبه
سُستیه دست و پات از استرس زیاده لحظاته
مامان که قصه بگه میخوای

من فکر میکنم این بیت این طوریه :
آب خورده ی شهاب سنگ به جاذبه
سُلح دیگه حکمی نداره صبح چیه

خلاصه این تکست رو همون 4-5 روزه پیش نشون دادم به کسی که خیلی موسیقیه سنتی کار کرده و گوش میده گفتم نظرت در موردش چیه؟ معنیش چیه ؟ گفتش این خیلی مسخره هستشو اصلا 2 بیت اول معنی نمیده از نظره ادبیات مشکل داره و ... .خب منم که طرفداره پیشرو بودم خیلی ناراحت شدم تا این که دوباره دیروز تکستشو خوندم و واقعا مو به تنم سیخ شد 4 مصرع اول یعنی همون 2 بیت اول یکی در میون به هم ربط دارن ! خیلی این موضوع برام جالب شد اینو به یکی از دوستام که ادبیات انگلیسی میخونه گفتم .جالب این جاست که این دوست من اصلا رپ گوش نمیده و چند وقته قبل در مورد آهنگای پیشرو باهاش صحبت کرده بودمو یکم براش جالب شده بود .وقتی گفتم همچین آهنگی هستشو من فکر میکنم این 4 مصرع یکی در میون با هم ارتباط دارن گفت این کار برای خودش یه سبکه که خیلی از شاعرای خارجی استفاده کردنو هنوزم میکنن ! براش جالب بود که تکست این آهنگو ببینه .
تا همین 1 ساعت پیش داشتیم با هم صحبت میکردیم که این ورسو یه نقد کوچیکی هم کرد !نقدی که پایین نوشتم از زبان همین دوستم ( سیاوش ) هستش :

به این سبک نوشتن یا مکتب ادبی جریان سیال ذهنی میگن یعنی ثبت یک سری از افکار و خاطرات بدون هیچگونه ربط و توازنی .ما کاری نداریم که پیشرو به چی فکر میکرده موقع نوشتن این شعر ما برداشت خودمونو داریم ازش ( قبلا همین دوستم گفته بود وقتی میخواهیم یه شعر رو تحلیل کنیم نباید با هیچ فکره قبلی در مورده زندگی شاعر یا حالتی که داشته شعرو مینوشته شروع به تحلیل کنیم و از زاویه دید خودمون اون اثرو ببینیم) خوندن شعره ساده روش خودشو داره اول باید بدون این که به معنیه کلمات فکر کنی شعرو چندین بار بخونی تا وزنه شعر دستت بیاد , بعد سعی کن معنی تک تک جملاتو بفهمی , تا اینجا مربوط میشه به شعره ساده .اما در تکنیکه "جریان سیال ذهنی" با این روشها نمیشه به شعر پی برد .اصولشم اینه که پی نبریو هرکس هم باید تفسیره خودشو داشته باشه ! یکی ممکنه خورشیده اولو نماده روشنی بدونه , یکی ممکنه نماده آتش جهنم بدونه که زمینه ما روز به روز بیشتر بهش نزدیکتر میشه {خودم به دومی بیشتر فکر میکنم } اون تیکه که اشاره میکنه به {جفت , غار , سایه ی ثابت } به نظره من منظورش فلسفه ی ارسطوه ! ارسطو اعتقاد داره ما آدمها توی یه غار هستیم که پشتمون به ورودیه غاره {غار نماده دنیای مادی ماست و فضای بیرون غار همون دنیای معنوی} پشت سره ما یک آتشه روشنه و ما فقط سایه ی موجودات دنیای معنوی رو میبینیم که رو دیواره روبه رومون میافته {هرکس به اندازه ی شعورش تو این دنیا درک میکنه} ارسطو میگه یه سری از ما آدما توی غار سعی میکنیم که از این غار فرار کنیم و از مادیات خلاص بشیم .حالا شعر میخواد بگه که ما انقدر مشغوله این دنیا شدیم که سایه هارو فراموش کردیم !

خب اینم از نقده دوستم که یه ذرشو کم کردم که زودتر بخونید Wink
من دوباره فردا به همین دوستم زنگ میزنم تا نظر و نقدشو در مورده بیتای بعدی هم بگه .دوستان عزیز اگر شما هم نقد یا برداشتی از این ورس پیشرو دارید نظراتون رو بگید Smile

آخرين ويرايش توسط armiin در تاريخ دوشنبه، 9 شهريور ماه ، 1388 12:05:14; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه Yahoo
کاربرانی که برای این ارسال از armiin تشکر کرده اند NeGGar, HAZEGH, Green, pezhi_kk, ShabiNamNam, zRabbitz, bany_rz, sh_persianrap, NiLoOFarr
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
MeHDii(دوشنبه، 9 شهريور ماه ، 1388 01:29:28), XIII(جمعه، 29 آبان ماه ، 1388 15:28:42),  
HAZEGH
مدير انجمن
مدير انجمن

13 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2920
امتياز: 5659
تشکر کرده: 879
تشکر شده 1838 بار در 888 پست
محل سكونت: 021 برای همیشه
 حالت شخصی من:
ارسالارسال شده در: دوشنبه، 9 شهريور ماه ، 1388 01:33:56    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

نقد قشنگی بود
دمت گرم.

توضیحات انجمن :
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت
بازگشت به بالا
ShabiNamNam
عضو فعال
عضو فعال

17 ارديبهشت ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 208
امتياز: 2760
تشکر کرده: 313
تشکر شده 472 بار در 27 پست
محل سكونت: Shargh shah
ارسالارسال شده در: دوشنبه، 9 شهريور ماه ، 1388 05:26:13    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

فکر کنم میگه ادم خوب که میمیره هویتش هم با خودش ذوب میشه و تو گوه میره! Confused
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
armiin
عضو فعال
عضو فعال

27 بهمن ماه ، 1387
ارسالارسال شده در: دوشنبه، 9 شهريور ماه ، 1388 10:53:35    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

خب چون شبنم به این بیت اشاره کرد خوبه منم نظره خودم رو بگم :
هرچی آدمه خورشیدیه فوت میشه
سربی که به دسته هویته ذوب میشه
تو گوه میره
تورو میکشه خب دیگه

اگه با این فرض که نقد بالا درست باشه بریم جلو ما آدما کاملا تو دنیا مادی گیر افتادیم و حتی به سایه های دنیای معنوی هم نگاه نمیکنیم و از اونجایی که میدونیم خورشید و نور نمادهای مقدس تو آهنگای پیشرو هستش (بیشتر از 20-30 با استفاده کرده تو آهنگاش مثال :خورشید نمیخوابه) هرچی آدم که به دنیای معنوی اهمیت میده فوت شده و من فکر میکنم اینجا منظورش از سرب همون قسمتی از فکرته که به معنویات اهمیت میده و حالا هویتت بدونه این فکرای معنویه . 2مصرع آخر هم داره میگه این فکرا از بین میره و نابود میشه

چیزی نگو درمورده اکسیژن
اگه نمیخوای زلزله بیاد 9ریشتر

تو این دو مصرع هم به نظرم داره جنبه ی اجتماعی به شعرش میده .خب از اونجایی که تو بیتای بالا آدمای خوب مردن (آدمای خورشیدی) , به تو با کنایه داره توصیه میکنه که در مورده اکسیژن (منظورش بیشتر از اکسیژن که موجب نفس کشیدن میشه همون آزادی و معنوی فکر کردنه) حرفی نزن که با این کارت زلزله ی 9 ریشتری (یعنی یه جنگ بین معنویات و مادیات) راه میندازی .چیزی که داریم تو زندگی امروزه خودمون میبینیم که هرکسی بخواد در مورد آزادی و معنویات صحبت کنه چه بلایی سرش میاد و جنجالی میتونه راه بندازه !

بازگشت به بالا
کاربرانی که برای این ارسال از armiin تشکر کرده اند Green, pezhi_kk
armiin
عضو فعال
عضو فعال

27 بهمن ماه ، 1387
ارسالارسال شده در: دوشنبه، 9 شهريور ماه ، 1388 12:59:06    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با عرض عذرخواهی پست اول یه اشکال داشت که الان توجه کردم (درست شد) Smile

بازگشت به بالا
armiin
عضو فعال
عضو فعال

27 بهمن ماه ، 1387
ارسالارسال شده در: دوشنبه، 9 شهريور ماه ، 1388 17:02:05    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

بچه ها هیچ نقدی نمیخواید بکنید ؟
خب نظراتتون رو بگید , جاهایی که به نظرتون ما اشتباه گفتیم , هرچی در مورد این ورس به فکرتون میرسه !
یعنی هیچی ؟؟!! Sad

بازگشت به بالا
HAZEGH
مدير انجمن
مدير انجمن

13 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2920
امتياز: 5659
تشکر کرده: 879
تشکر شده 1838 بار در 888 پست
محل سكونت: 021 برای همیشه
 حالت شخصی من:
ارسالارسال شده در: دوشنبه، 9 شهريور ماه ، 1388 21:25:37    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

از نظر مضمون واقعا پر معنیه.
ولی چرا سبک آهنگ ایجوریه؟؟؟؟؟ Arrow مخصوصا کروس که افتضاحه این اوج و ساتراپ توی این آهنگ چه نقشی دارن؟ Very Happy

توضیحات انجمن :
بازگشت به بالا
MiRaNa
عضو فعال
عضو فعال

23 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 218
امتياز: 312
تشکر کرده: 23
تشکر شده 120 بار در 39 پست
محل سكونت: C:\WINDOWS\system32
 حالت شخصی من:
ارسالارسال شده در: دوشنبه، 9 شهريور ماه ، 1388 21:26:40    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اول بابت زحمتي كه كشيدي ممنون
دوم تیره برگا شده صلیب نه تير برقا شده صليب

عضو فعال
عضو فعال

27 بهمن ماه ، 1387
ارسالارسال شده در: دوشنبه، 9 شهريور ماه ، 1388 21:41:29    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

WarLike مي نويسد:
اول بابت زحمتي كه كشيدي ممنون
دوم تیره برگا شده صلیب نه تير برقا شده صليب

مرسی
من نوشتم تیره برگا ! ولی اگه غلطی هم داره تو تکست تقصیره من نیست از یه سایت دیگه گرفتم Wink
اگه تو تکست یا نقد اشتباهی میبینید یا نظره دیگه ای دارید بگید !
راستی به دوستمم گفتم که یه نقد کلی برای همه ی بیتا بده گفتش که این شعرو رو بیت به بیت نقد و تحلیل نمیکنه چون زیاد با این سبک (رپ) آشنا نیست !
من خودم هیچ نقد یا نظری در مورد 2بیت آخر ندادم چون هنوز رابطشو با بیتای قبلی پیدا نکردم , هرکسی نظری داره بگه

بازگشت به بالا
lodestar_sm
عضو فعال
عضو فعال

28 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 275
امتياز: 1720
تشکر کرده: 71
تشکر شده 209 بار در 39 پست
محل سكونت: در گلدانی که نشسته است در او شاخه گلی
 حالت شخصی من:
ارسالارسال شده در: دوشنبه، 9 شهريور ماه ، 1388 22:28:03    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

عجب... Confused Confused

سلطان مطلق راک=کورش یغمایی
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
sh_persianrap
کاربر خاکی
کاربر خاکی

16 آذر ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1755
امتياز: 7352
تشکر کرده: 175
تشکر شده 476 بار در 191 پست
محل سكونت: زیر آسمون
ارسالارسال شده در: دوشنبه، 9 شهريور ماه ، 1388 23:37:29    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ممنون زیبا بود
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   اين مطلب قفل شده است . شما مجاز به ويرايش آن و يا ارسال جوابيه نمي باشيد .   ارسال تشکر

rapsong صفحه اول انجمن -> بحث و گفتگو در مورد چهرهاي برتر پرشين رپ

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

پاسخ سريع در دسترس نميباشد